Πατητή Τσιμεντοκονία

Η Πατητή Τσιμεντοκονία είναι ένα οικολογικό, φυσικό και βιοκλιματικό υλικό, κατάλληλο για εφαρμογή σε μικρές ή μεγάλες επιφάνειες όπως δάπεδα, τοίχους, σκάλες, πάγκους, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, κουζίνα, μπάνιο, μπανιερες, πισίνες,  εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Διαθέτει υψηλή αντοχή και είναι πλήρως αδιάβροχη καθώς η επάλειψη όλων των επιφανειών με προστατευτικό και αδιαβροχοποιητικό βερνίκι την προστατεύουν για πολλά χρόνια.

Η πολυμορφία του υλικού της, επιτρέπει την εφαρμογή σε οποιοδήποτε χτιστό σχήμα θέλουμε, και όποιο χρώμα μας αρέσει. Οι μοναδικές αποχρώσεις της και τα φυσικά νερά που σχηματίζει, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη υφή της, τραχιά, ανάγλυφη ή βελούδινη, προσφέρουν ένα συνδυασμό υψηλής αισθητικής και τέχνης.

Ένα ακόμη μοναδικό πλεονέκτημα της πατητής τσιμεντοκονίας είναι ότι δίνει μια απίστευτη αίσθηση ομοιομορφίας στον χώρο, ειδικά σε μπάνια ή κουζίνες όπου όλες οι επιφάνειες μπορούν να έχουν την ίδια όψη, υφή και χρώμα χωρίς να διακόπτεται η συνοχή από εναλλαγή υλικών ή χρωμάτων ακόμη και αρμών.

Το εξαιρετικό μίνιμαλ αισθητικό αποτέλεσμα της πατητής τσιμεντοκονίας απογειώνει κάθε χώρο, κάνοντας τον να μοιάζει ταυτόχρονο μεγαλύτερος και ενιαίος.

Όμως αυτό που καθιστά τις κουρτινίερες από γυψοσανίδα ως την βέλτιστη λύση διακοσμήσεις είναι η ενσωμάτωση κρυφού φωτισμού ο οποίος θα κάνει τις  κουρτίνες να αποκτήσουν υπέροχη γοητεία.