Ανακαινίσεις - Κατασκευές

Δίνουμε λύσεις και υλοποιούμε έργα ανώτερης ποιότητας με συνέπεια και αξιοπιστία.

Η Εταιρεία μας εξειδικεύεται στις εφαρμογές συστημάτων ξηράς δόμησης, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις διαμόρφωσης και ανακαίνισης χώρων.

Εσείς το ονειρεύεστε εμείς το δημιουργούμε.

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στην εστίαση στην λεπτομέρεια, να παρέχουμε λύσεις άριστης ποιότητας, να δημιουργούμε και να διαμορφώνουμε το χώρο μέσα στο οποίο ο πελάτης μας ονειρεύεται να ζήσει ή να εργαστεί.

Η πολυετή μας εμπειρία στον χώρο των κατασκευών καθώς και η δημιουργική και καινοτομική προσέγγιση των έργων, όπως και η συνεχής κατάρτιση σε σύγχρονες μεθόδους, πρακτικές και υλικά κατασκευής, μας κάνουν τους κατάλληλους επαγγελματίες για να δημιουργήσουμε τον χώρο που ονειρεύεστε.

0
Χρόνια Εμπειρίας
0
Ολοκληρωμένα Έργα
0
Ευχαριστημένοι Πελάτες
0
Ικανοποίηση Πελατών
Ανακαινίσεις - Κατασκευές
Εφαρμογές ξηράς δόμισης
Ανακαινίσεις - Κατασκευές
Ανακαινίσεις - Κατασκευές

Focus on details

Η Arch-Constructions απαρτιζόμενη από ένα σύνολο εξειδικευμένων ανθρώπων, αναλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή και υλοποίηση των έργων της εγγυώμενη ένα τέλειο τελικό αποτέλεσμα.

Ποιότητα

Οργάνωση

Αξιοπιστία

Συνέπεια

Εμπειρία & Τεχνογνωσία

Η ομάδα μας μέσα από τη μακρόχρονη πορεία της, μπορεί να εγγυηθεί το άριστο αποτέλεσμα ακόμα και των πιο απαιτητικών έργων.
Αλέξης Τζαβάρας
Αλέξης ΤζαβάραςInterior Architect

Αλέξης Τζαβάρας

Ο Αλέξης Τζαβάρας είναι απόφοιτος του τμήματος Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων του ΑΚΤΟ College. Δραστηριοποιείται στο χώρο της ξηράς δόμησης από το 2004.

Έχοντας εργαστεί σε μεγάλα και απαιτητικά έργα και συνεργαστεί με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των κατασκευών, έχει αποκτήσει μεγάλη εξειδίκευση στις κατασκευές ξηράς δόμησης και αρίστη γνώση των τεχνικών προδιαγραφών.

Γνωρίζει σε βάθος τη διαχείριση, την οργάνωση και τον συντονισμό κάθε έργου μεγάλης ή μικρής κλίμακας. Στην πολυετή του εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών έχει παρακολουθήσει αναρίθμητα σεμινάρια εταιρειών και είναι πιστοποιημένος σε πολλαπλά επίπεδα σε ότι αφορά τις διαδικασίες εφαρμογής και τη χρήση υλικών.

Αυτό που χαρακτηρίζει κάθε έργο που αναλαμβάνει είναι η αδιαμφισβήτητη ποιότητα, η οποία χαρακτηρίζει την κάθε λεπτομέρεια, οι καινοτόμες λύσεις που προσφέρει αλλά και η δημιουργία ενός χώρου που συμμορφώνεται πλήρως με τις απαιτήσεις και ανάγκες του πελάτη.