Τεχνοτροπίες Giorgio Graesan & Friends

Οι τεχνοτροπίες Giorgio Graesan είναι ιδιαίτερες, μοναδικές και υψηλής ποιότητας. Η κάθε μια έχει ένα εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα που μπορεί να μετατρέψει έναν τοίχο σε έργο τέχνης. Τα ιδιαίτερα χρώματα και οι ξεχωριστές υφές τους προσφέρουν έναν ξεχωριστό τρόπο διακόσμησης των επιφανειών που προκαλεί  την αίσθηση της όρασης, αλλά και της αφής.

Η πληθώρα των επιλογών σε τεχνοτροπίες βαψίματος, μπορούν να ανανεώσουν ριζικά ένα χώρο, με χρώματα και σχέδια που καλύπτουν και τα πιο απαιτητικά και εκκεντρικά γούστα.

Μπορείτε να αποκτήσετε φινίρισμα όπως, βενετσιάνικο ορυκτό stucco, υφή  σχισμένης πέτρας, γυαλισμένης πέτρας, φθαρμένης πέτρας, σφραγιδόλιθου, φυσικού τσιμέντου, πέτρας Zen, μπαμπού και άλλες επιλογές. Σε ότι και να επιλέξετε το αποτέλεσμα θα είναι απλά εντυπωσιακό!

Η εφαρμογή των τεχνοτροπιών Giorgio Graesan, γίνεται από εξειδικευμένους τεχνίτες πιστοποιημένους από την ίδια της εταιρεία.

Η arch-construction μπορεί να σας εγγυηθεί ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που θα δώσει στον χώρο σας μια ονειρεμένη ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής.