Δάπεδα Laminate / Βινυλικά / Προγυαλισμένα / Υπερυψωμένα

Πατώματα laminate

Τα πατώματα laminate αποτελούν μια από τις πιο σύγχρονες και δημοφιλείς προτάσεις για νέες κατασκευές ή ανακαινίσεις χώρων, αφού ταιριάζουν σε κάθε χώρο. Είναι κατάλληλο για κατοικίες,  επαγγελματικούς χώρους, αλλά και ξενοδοχεία.  Αυτό οφείλετε στα μοναδικά πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά που διαθέτουν:

  • Είναι δάπεδα με σκληρή επιφάνεια, τα οποία κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο που δέχεται υψηλή συμπίεση και μοιάζει πολύ με το ξύλινο πάτωμα.
  • Έχουν υψηλή ποιότητα, είναι ανθεκτικά με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο, καθώς δεν επηρεάζονται από την υγρασία και δεν δημιουργούν ρωγμές.
  • Η συντήρηση τους είναι εύκολη καθώς δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα, αφού δεν έχουν απορροφητικότητα σε λεκέδες και δεν ξεθωριάζουν
  • Η τοποθέτηση τους είναι εύκολη και γρήγορη. Μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς αποξήλωση της παλιάς, αλλά και να αντικατασταθεί ευκολά όταν το επιθυμήσουμε
  • Τα πατώματα laminate είναι από τα πιο οικονομικά είδη πατώματος
  • Οι επιλογές για πατώματα laminate είναι πάρα πολλές και ικανοποιούν κάθε γούστο και προσωπικό στυλ. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, είδη επιφάνειας, πάχους και στιλ πλακών.

Προγυαλισμένα ξύλινα δάπεδα

Τα προγυαλισμένα ξύλινα δάπεδα είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικιακή ή επαγγελματική χρήση, έχουν φυσική όψη, και διατίθενται σε αρκετά χρώματα.

Τα προγυαλισμένα  δάπεδα διαθέτουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο και δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα.  Είναι ανθεκτικά σε γρατζουνιές και χτυπήματα, καθώς προστατεύονται και από ειδικά βερνίκια, που είναι οικολογικά και ασφαλή για την υγεία του ανθρώπου.

Αισθητικά καλύπτουν και τα πιο απαιτητικά γούστα και η τοποθέτηση τους είναι εύκολη, γρήγορη και πιο οικονομική από το ξύλινο δάπεδο.

Βινυλικά Δάπεδα

Τα βινυλικά δάπεδα είναι σχεδιασμένα ώστε να μοιάζουν με το φυσικό ξύλο, ταιριάζουν σε πολλούς χώρους και διαθέτουν αρκετά πλεονεκτήματα:

  • Είναι ανθεκτικά στην υγρασία και διαθέτουν υψηλή αντοχή στο πέρασμα του χρόνου
  • Είναι αντιολισθητικά και μια πολύ καλή επιλογή για χώρους με αρκετή κινητικότητα και σε εμπορικά κτίρια.
  • Καθαρίζονται ευκολά, δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και είναι αντιβακτηριδιακά.
  • Έχουν χαμηλό κόστος και εύκολη τοποθέτηση

Υπερυψωμένα Δάπεδα

Τα υπερυψωμένα δάπεδα της Knauf είναι μια σύγχρονη μέθοδος για εργασιακούς χορούς που πρέπει να διαθέτουν ευελιξία και εύκολη πρόσβαση. Η δημιουργία του κενού χώρου βοηθάει στην τοποθέτηση των καλωδιώσεων ρεύματος, ύδρευσης αλλά και του μηχανολογικού εξοπλισμού κλιματισμού καθώς δίνει τη δυνατότητα επίσκεψης. Εκτός της απόκρυψης των καλωδιώσεων τα υπερυψωμένα δάπεδα βοηθούν και στην  εύκολη μεταβολή του χώρου ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις χρήσης ή συντήρησης. Είναι μια ιδανική επιλογή για εφαρμογές δαπέδων σε μεταλλικές κατοικίες, σε βιομηχανικά κτήρια, σε πατάρια και άλλα  καθώς παρέχουν  πυραντοχή. εξαιρετική ηχομόνωση και η τοποθέτηση του δαπέδου γίνεται σε σύντομο χρόνο, με ευκολία και καθαριότητα.