Τοιχοποιίες Aquapanel / Τσιμεντοσανίδες

Η τσιμεντοσανίδα AQUAPANEL είναι μια ιδανική επιλογή για κατασκευές και εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους καθώς παρουσιάζει εξαιρετικές ικανότητες αντοχής σε ακραίες καιρικές συνθήκες, είναι πλήρως ανθεκτική στο νερό, την υγρασία αλλά και τη μούχλα. Η τσιμεντοσανίδα είναι μια εναλλακτική μέθοδος κατασκευής η οποία διαθέτει αντισεισμικότητα, πυροπροστασία, μεγάλη αντοχή σε βάθος χρόνου. Οι κατασκευές με τσιμεντοσανίδα, γίνονται γρήγορα και οικονομικά, είναι πιο ελαφριές σε σχέση με τα συμβατικά υλικά εξωτερικής οικοδόμησης, αλλά εξαιρετικά σταθερές, επιτυγχάνοντας ένα άριστο και υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα. Η τσιμεντοσανίδα διαθέτει όλες τις ιδιότητες των υλικών ξηράς δόμησης, και αυτό της προσδίδει μια μοναδική ελαστικότητας, ώστε να είναι κατάλληλη για καμπύλες κατασκευές αλλά και ιδιαίτερες κατασκευές. 

Η ηχομόνωση και η θερμομόνωση που προσφέρει η τσιμεντοσανίδα στις κτιριακές κατασκευές την κάνει την πιο σύγχρονη επιλογή οικοδόμησης με πολλαπλά οφέλη κόστους.

Οι κατασκευές με  τσιμεντοσανίδα μπορούν να εφαρμοστούν σε κατοικίες , επαγγελματικούς χώρους , εμπορικά κέντρα. Η χρήση της τσιμεντοσανίδας ενδείκνυται και για εσωτερικές τοιχοποιίες σε χώρους με έντονη υγρασία όπως μπάνια, κουζίνες.